x-p bárhanyadik

2006.03.10. 21:28 321

Szóval 2006. február 17-én küldtem el a mailokat ugye a cégeknek, hogy kérek internetet én az ötödik kerület közepére és úgy. Ehhez képest ma van március 10, ergo eltelt tulajdonképpen egy hónap. A kiment kb 10 levélből kaptam három autoreply-t, majd a upctől egy frankó, élő ember által megírt választ vagy három napra rá - itt, alant látható -, miszerint nem, egyébként, és aztán meg most válaszolt még egy cég, ilyen lilások - so called magenta -, hogy akkor igazság szerint ők sem tudnak adni ezen a területen elekronikus jelet a big fuckin open wided worldre.

Hát szóval ezúton folytatom az egyszemélyes kampányomat a szabad kábelinternet megteremtése érdekében egész hazánkban, de legalábbis a műemlékek közti lavírozást kurvára el kell érni.

Na hát így.

Szólj hozzá!

Címkék: kísérlet

A bejegyzés trackback címe:

https://ujrend.blog.hu/api/trackback/id/tr325591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása