Nemzeti Vágta II. - Halasztás

2007.07.19. 20:58 321

Tavaszra halasztják a nemzetivágtát, írja az index. "A szervezők szerint számos civil szervezet, lovas egyesület és külföldi magyar szervezet jelezte, hogy indulnának a Vágtán, ezért a szervezők úgy döntöttek, hogy az első Nemzeti Vágta futamain majd nem csak önkormányzatok indulhatnak" - olvasom. Nyilván beadta már tényleg 50 önkormányzat a lóra azt az 1-2 millát (teszem hozzá, olyan nincs, hogy nemtud egy-két millát kirakni egy önkormányzat egy rendezvényre, ha igazán akarja...persze tényleg akarni kell), meg persze a civilek is be fogják, csak most még nem. Meg amúgy se lehet már leszórni homokkal a hősökterét szeptember 22-ig. Ez már látszik, így július közepén. Nem baj Péter, majd jövő tavasszal, már alig várjuk! Mondjuk március 15-én, magyarkodjunk egy jót ott a Hősök terén. Úgy adja magát. Reméljük megmarad az 50 önkormányzat lelkesedése, sőt, betervezik a 2008-as költségvetésükbe, hovatovább lesz még 50. Én is úgy szeretném, ha a város, ahol lakom, fizetne egy magánvállalkozásnak 2millát a városban élők forrásaiból, hogy futhasson egy ló a homokkal felszórt hősökön. Köszönjük Néked Geszti Művészúr, hogy megkaphatjuk ezt a nagyszerű lehetőséget, hogy együtt örüljünk kerületünk-városunk majdani sikereinek. Egyesítsük hazánkat a ló erejében!

2 komment · 1 trackback

Címkék: őrület vágta

A bejegyzés trackback címe:

https://ujrend.blog.hu/api/trackback/id/tr54121416

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: mejores marcas de relojes de lujo 2018.02.13. 00:38:49

egyszerű gyakorlatok kezdőknek I. - dobklinika

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

arvisura · turoczi.blog.hu 2007.07.19. 22:14:31

Mindig akad egy őrült, aki azt hiszi, hogy a bukott olympiai gondolat, az elfuserált nemzeti tekintélynek köszönhetően sutba vetett (de drága) labdarugó EB pályázat után újabb szívatás ráfér a sok csődbe ment önkormányzatra.
Olvastam a Művészkém és érdekköre kiírását. Négymilliónál olcsóbban nem ússza meg, aki nevez, mert sátrat kell állítani a Hősök tere közelében, lovat kell trenorozni, futtatni, s persze szállíttatni, kacagányba bujtatva a VIP sátorba dörgölődés a milliomos baloldali úrfielvtársakkal.
Jól ki lett találva. Szabadrablás nyílt színen.
De a pénztelenség és a józan ész úgylátszik megvétózta a felbőszült csődöröket.
Lesz újabb ötlet, újabb kudarc.
A gegmesterek biztos megkapják a nekik járó milliókat. Így vígad egy nyomorult, de kutya korrupt ország!
süti beállítások módosítása