ki az aki

2006.01.24. 21:27 admin

ki az aki énblogot indít mámanapság, mondják az arra hivatottak, és ezért inkább érdemes lenne tematizáltan maradni. de az meg már nem szórakozás, az már szórakoztatás, és mi van ha én magamat.
azért majd igyekszem megmaradni a társadalomkritika-minden-alap-nélkül vonalon, végülis az ujrend erre predesztinál, ha már új rendről, ha már új rendszerről. fck rsm.

meg még gondolom optimalizálgatnom kellene. és egyébként a chello nem szolgáltat internetet a jászaimaritér közelében. country provider.

korrekúra: a upc nem szolgáltat.

1 komment

Címkék: ego kísérlet

A bejegyzés trackback címe:

https://ujrend.blog.hu/api/trackback/id/tr673491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

palostrend · http://palostrend.hu 2010.07.01. 14:32:58

MILLIÁRDOS MAGYAR NEMZETI VAGYON - ŐRIZETLENÜL!!!

Előzmény:

Biztosítás nélküli állami műkincsek

2004. augusztus 26.

Az állami tulajdonú műkincsek túlnyomó részét nem védi biztosítás, ezt inkább a galériák és a magánszemélyek engedhetik meg maguknak. A galériák esetében leggyakrabban előforduló probléma az alulbiztosítás, aminek következménye, hogy a biztosítók csak a megvásárolt fedezet arányában térítik meg a kárt. A díjakról senki nem beszél szívesen, mert azok számos tényezőtől függnek.

2010.

A magyarországi múzeumoknak még mindig nincs biztosítása.
A nemzetközi gyakorlat is az, hogy általában csak akkor kötnek biztosítást, ha a műtárgyat kölcsönadják hazai vagy külföldi intézménynek…

Ejnye.
Az egykori Ságvári Endre imádó Hiller Piftinek nem állt érdekében, hogy bebiztosíttassa a Magyar NemzetiGalériát!!!
Ez még ugyan hagyján de az sem állt ennek a kulturális bűnözőnek az érdekében, hogy az itt őrzött felbecsülhetetlen értékű festményeket akár csak be is riasztóztassa.
Veszett mód kellemetlen ugyanis, hogy a Magyar Nemzeti Galériánkból úgy emelhetjük el csodás értékeinket, hogy enyves akciónkat nem rögzíti sem videofelvétel, de még a riasztósziréna hangja sem tántoríthat el aljas terveinktől, ugyanis az égadta világon nem őrzik!!!
A biztonsági őrökről és cégekről ne is ejtsünk szót, mert az utóbbi évtized vagyon elleni bűnügyeit pont ezeknek az őrző-védő cégeknek a „túlképzett”alkalmazottjai és főnökeik szervezték meg és vitték tökélyre az általuk védett objektumok és - vagyontárgyai ellen.

Csakugyan így van, gondolnánk?!

Ezért aztán arra vetemedtem cimboráimmal, hogy ország szerte leteszteljük a magyarországi rendet és rendőrséget, hogy kiknek is dolgoznak, kiket szolgálnak és uram bocsá’-
kiket és miket is védenek...valójában!

Íme a 2-ik teszt:

Szeretteim, magyarok!

Már megint vétkeztem.
Bepillantást mertem tenni a feleségemmel a Magyar Nemzeti Galériába.
Tudom, hogy mást tettem, mint amit tanítok, írok, és dalokba foglalok.
Mégis.
Kérlek benneteket, hogy bocsássátok meg.

...nem csak, azért mert ízig-vérig vagyok antiszemita, hiszen turáni a vérvonalam!
...nem csak azért mert harcos, NÁCIonalista elhívatottsággal küzdök a cionista, magyarországi megszállók kiebrudalásáért.
…hanem azért mert életbevágó számunkra látni a ma Maffia Magyarországát és, annak „karhatalmistáit” munka közben, hiszen az életünk múlhat rajta.

Fogyatékossági igazolvánnyal olcsóbban jutottunk be de még így is drágábban azoknál, akik az éj leple alatt szokták szisztematikusan fosztogatni a tárlatokra ritkán kerülő muzeális darabokat a szintén őrizetlen (de legalább lepusztuló félben lévő!), tekervényes raktárakból.

A fizetés után (úgy ahogy elterveztük!) már ránk is szegeződtek a „biztonságiak” tekintetei.
Mint „kiderült” drágám (az elvileg!) beriasztózott festményeket tapogatta a és már rég csörömpölnie kellett volna a korábban már elszámolt védelmi egységeknek.
Csak hát, a rendszer valahogy nem akart működésbe lépni…

Érezhetővé is vált a feszültség… és szálltak is.
Mármint a „félelmet keltő” piaci legyek, mivel így vannak „legyártva”.
Vérszagra kódolva! – hiszen ők maguk „árasztják”!
…de ezt tudtuk.
Legalább is hallomásból.

Így élesben, testközelben azonban húzósabb, ragadósabb a helyzet ugyanis központilag csicskáztathatják a magyar adófizetők forintjaiból fenntartott rendőrséget az idegen, terrorista „állam” cégeinek hívására.

…mert most ROSSZ VÁSÁRRA VITTÜK A BŐRÜNKET!
…ahogyan is megfogalmazták nekünk a marcona őrök.

...mert ügye köztudott, hogy a magyarországi múzeumoknak nincs biztosításuk s így más besorolás alá esik kifosztásuk.
Ezért aztán figyelnek...
Bennünket, magyarokat.
Nem a fosztogató rabló hordát, hanem a kiszolgáltatottakat.
Nőket. Gyerekeket.
Ahogyan Palesztínában is.
„Csak” ott még meg is ölik őket…

Semmi gond...gondoltam, mivel tervünk sikerült és beigazolódott a gyanúnk zárjuk is rövidre.
Kedvesem ezért tudatta, hogy Ő cukorbeteg és csupán azért fogdosta a képeket, mert megszédült a hírtelen leesett cukorszintje miatt.

Igen ám, de a héber tulajdonú security, akik pórázon rángatják a magyar rendőrséget közben feljelentést tettek és kiugrasztották a szolgálatban lévő magyargyűlölő, túlbuzgó,
pintér robotokat.
Számszerint: négyet!!!

Isten az Atyánk, mintha már megtörtént volna velünk mindez…
Még két hete sincsen…

…és ahogy azt a fegyveres rablókkal, gyilkosokkal szokás mindjárt be is zsuppolták a tömlöcbe, és bűnügyi nyilvántartásba vették, amolyan motozásos, fogdosós, ujjlenyomatos, fényképes történet szerint.
Rabosították volna, de mivel már szerepelt a bűnügyi nyilvántartásban keményebb módszerekkel akarták szóra bírni!

Épp az ilyen helyzetekre van kitalálva a hűséges férj, aki alapból nem állat, de ha húzzák a bajuszát, akkor a Madagaszkár óta, tudja, hogy ki az állat… ki az állat?!

Nem is mernek feljelenteni!...

Közben „szokásom szerint” laptopról át is küldtem gondolataimat, a Fidesz uralom alatt álló Budavár kerületében székelő kapitányság „vazallusainak”...

Persze, elolvasni nem fogják, mert olvasni...ÖRÖM. Ez + nem az ÖRÖMOSZTAG...

Viszont megint felhergeltek annyira, hogy hamarosan jön a 3-ik teszt…:)
süti beállítások módosítása