machomedia mint selfmarketing felulet

2007.05.11. 18:53 321

Bob Garfield kaosz 2.0 elméletének visszaigazolása a machomedia fórumán. hogyan generál ismertséget a machofórum egy nextdoor valakinek egyetlen reggel alatt, egyetlen poszt kapcsán, egyetlen érdeklődé kapcsán. Keyra Augustina, here's your hungarian opponent.

http://szakemberek.machomedia.hu/viewtopic.php?t=1920

az a meglepo es uj es erdekes es minden, hogy tulajdonkepp ez a user generated content webketto izenek a bizonyiteka, ami itt tortenik. barmit gondolunk, mondunk, satobbi, a macho ugye alapvetoen egy abol bbe hagyomanyos mediumkent indult, vagis hireket kapsz, fogyasztasz. a forum bedobasaval elkepesztove bovult a tabor, mivel nagyon fokuszalt es socially active temaban mukodott, mindenki megosztotta, elkapta, megbeszelte, satobbi. a kovetkezo lepesnek a viplanyokat mondanam, miszerint megjelenik a kozvetlen kapcsolat, az igazi bevonodas, amikor gyakorlatilag mar jelenetszinten meg tudod kerdezni, hogy ez a dugas milyen volt, esigy.

es most ez a cucc szerintem a next step, miszerint a felhasználó válik effektíve tartalommá, vagyis a machofórum, úgyis mint a szcénában érdekeltek kvázi official találkozóhelye önmagában kezdi generálni a sztárokat, a saját sztárjait. egyrészt felemel semi-sztárokat azzal, hogy belátást enged - a. crow, b. balls, adribunny -, mindamellett kitermeli a sajátjait - susanpearl es szabina, vadri, daisy, boriandi, kicsit lythande.

ami pedig az ujabb generacio ebben az egeszben, a teljesen from down below epitkezes, az ez a topik, CeglediSzandra.

konzervativ pornofogyasztok, akik hamarost posztoljatok ebben a topikban a "minden kiscsajnak aki bugyiba lefotozza magat nyittok egy topikot mekkora kocsogok vagytok" tipusu hozzaszolasokat, jo reggelt! a nextdoorfeeling nem csak egy termek, hanem a valosag, lasd meg webcamvetkozok.

warhol utan szabadon: mindenkinek van egy topikja.

update: a kérdéses felhasználóról, aki a topikot ihlette kiderült, hogy kamu. ettől még a tények tények.

1 komment

Címkék: marketing szemle

A bejegyzés trackback címe:

https://ujrend.blog.hu/api/trackback/id/tr6274132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nzanga mobutu junior · http://re.blog.hu 2007.06.12. 20:49:12

helyesen:

"a jövőben mindenki posztja nyitóoldalra kerülhet 15 percre" s.k.
süti beállítások módosítása