cineriot

2006.05.30. 13:36 321

nno. most persze ugy csinalok, mintha az eddigi bloggerkedés olyan mérhetetlen aktivitást mutatna, hogy mindenképp megérné mondani valamit. emlékeimben felsejlik a - webes identitásomban ezek szerint meghatározó, minthogy nem először írok erről - múlt, amikor még a freeweben frontpageel kéziszerkesztettem az ujrend táblázatait, aztán tessék, itt és most, amikor csak meg kellene nyomnom a gombot, akkor mégsem intenzíven. biztos felnőttem.
minden esetre lassan útjára indul a régóta tervezett-vágyott moziklub, amiről természetesen részletesen beszámolok majd itt is, amint van konkrét lépés.

jelenleg erőforrást és ötleteket gyűjtünk a következő egymondatos koncepció mentén. ne csak nézz, hanem láss is filmeket és vond be magad. lázadni nem csak hangosan lehet.

egyelőre nem kívánunk kilépni a nagykörút-móriczzsiga-moszkvatér háromszögből, nemcsakmert sznob-belváros-elszigetelt-liberális-köldöknéző, hanem mert itt van erőforrás egyszerűen és hatékonyan. hát így, akit érdekelnek a továbbiak, kommentezzen vagy olvasson.
ja és nevünk is van.
cineriot.
get involved!

Szólj hozzá!

Címkék: cineriot

A bejegyzés trackback címe:

https://ujrend.blog.hu/api/trackback/id/tr99955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása