Tilos Maraton

2007.06.04. 10:35 321

A nagyszerű és méltán kedvelt tilos rádió kijelölt egy hét, a tilos lendületes támogatására maraton hete kezdődött el ma. Ha Te is szoktad hallgatni, támogasd a tilost pénzzel. A tiloshun tudod olvasni, hogy éppen ki beszél ennek érdekében. Ha külfüldiül beszélsz, itt olvassad. Ha nem testesül meg neked fejben a szolgáltatás, és akarsz valamit kétkézzel a pénzedért, akkor menj a westbalkánba tilososokkal találkozni, vagy vegyél a tilosboltban dolgokat, így is segíthetsz. Ha nem vagy meggyőződve a támogatás szükségéről és érdemeoről, akkor a tiloshonlap végigolvasásán túl hallgassál online tilost.

A tilos rádió története a hazai civil-közösségi-önerős kezdeményezés és a saját elhatározásból vidámnak és boldognak látott élet példája. Az adó a bibói eltorzult magyar alkat elleni posztmodern - egyesek szerint poszt-posztmodern - küzdelem zászlósa. A rádió által sugárzott befogadó, nyitott, életigenlő szemlélet Budapest, a szabadság városa földalatti életének lenyomata. Annak a több ezer idős és fiatal, nő és férfi, autós és biciklis ember által összeadott harmonikus összhangzatnak hullámokban érkező, testes sűrítménye, amelyre figyelve, amelyet követve eljuthatunk a vidám és értő életértelmezés útjához: megérthetjük, hogy mindennapjaink megélése, a lendület vagy helybenjárás dichotómia hegeliánus "haladássá" konvertálása csak rajtunk múlik. Az ember az, aki cselekszik, az ember az, aki tesz.

Megállni tilos.

1 komment

Címkék: blog zene magazin tilos aktivizmus

A bejegyzés trackback címe:

https://ujrend.blog.hu/api/trackback/id/tr4192239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BakterHouse 2007.06.12. 12:21:30

Ott voltam. Jó volt. Hallgassatok Tilost, egyhetes archívum van a regi.tilos.hu oldalon a műsorok menüpont alatt, szal a kedvenceket lehet utólag is...
süti beállítások módosítása