linkpreview fejlesztés itt

2007.01.09. 14:06 321

Időről időre új igény a blog frissítésére kódilag is, nem csak tartalmilag. Maroknyi olvasóm most szembesülhet a modern layer-based technológia vívmányával, a kiváló link-preview szolgáltatással (szolgáltató: snap.com) Volt is egy ilyen zenekar, hogy snap, de ez egy másik történet. Minden esetre a szolgáltatás sikerét mutatja, hogy olyan nagy cégek, mint a myspace, a techcrunch, a typepad, a wordpress, vagy épp a webisztán úgy gondolták, hogy maguk is használják. Szóval egyrészt nagyon szexik és update-k vagyunk, másrészt meg sokat linkelünk (az aktiválásért köszönetet mondunk bluminak).

Nagy kópék vagyunk.

2 komment

Címkék: marketing blog ego

A bejegyzés trackback címe:

https://ujrend.blog.hu/api/trackback/id/tr3327282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

molcsa (törölt) 2007.01.09. 15:47:40

igazából nem nagyon értem, hogy mire jó ez az előnézeti kép. ahhoz túl kicsi, hogy az ember bármit is megtudjon a honlap tartalmáról, ahova a link mutat. ezért megmarad egy haszontalan kütyünek, ami az első 3 mp-ben talán érdekes, de aztán inkább zavaró lesz.

321 2007.01.09. 15:51:14

Szerintem sokkal inkább üzenet, mint tartalom jellegű. Arról szól, hogy nagy kópék vagyunk. Meg arról a három másodpercről :)
süti beállítások módosítása