from dusk till down

2006.06.07. 11:06 321

Már én sem szeretem a vizsgaidőszakot, pedig most épp nem vagyok ilyen kihívásoknak a kereszttüzében, aztán mégis csak néha. Szeretek reggel 5től dolgozni este 22ig.
Lassan megértem, hogy hogyan működik a munkafüggőség, ez a workaholic cucc. Szépen beeszi magát az ember mindennapjaiba, tudatosságtól függően két-három naponta eszedbe jut, hogy ez most egy lejtő, és te most le, de amikor már az alján, akkor már nem jut eszedbe, akkor már csak előre van. Átalakítja az életedet, mert a legalkalmatlanabb pillanatokban bír lenni egy-egy flash, hogy akkor ezt most így és így kell megoldani, aztán már mindenben ott van a munka.
Ülsz a plüssfotelbe, szívod a kólát tonikvizet az arcodba, megy valami komolykodó zene - amiből majd Moby mixet csinálhat, hogy az is legyen -, Tom Hanks lassan kinyitja a criptexet és ott van benne egy excel tábla.

Szólj hozzá!

Címkék: ego

A bejegyzés trackback címe:

https://ujrend.blog.hu/api/trackback/id/tr2610204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása