x-p, update

2006.03.10. 21:55 321

Ilyen az ember, hálátlan és kutya. Valóság szerint március 4-én már válaszolt a budapesti legszélesebb - és egyetlen - folyó és az angol háló szavakból összeálított szolgáltatócég. Mellesleg természetesen nem.

Itt kívánom újra elmondani és kiemelni, megvilágítani és tudatosítani, hogy ez a kezdeményezés nem arról szól, hogy élcelődjek e cégeken, bemutassam alkalmatlanságukat meg minden, nem. Azt szeretném elérni, hogy gyakoroljunk nyomást a mindenkori szolgáltató- és közszektorra, hogy építsen hatékony, olcsó infrastruktúrát és szolgáltasson rajta rendes elérést, élő versenyben. Legyen akár wlan, legyen kábel, legyen bármi, de legyen céltudatos és határozott, mert a kattintás az új lélegzetvétel és azt gondolom, hogy a társadalomban meglévő különbségeket így lehet mérsékelni, kiegyenlíteni. Ok, tudom, hogy ez nem feltétlenül az ötödik kerület közepén van, de akkor is a piacunk attitűdjét mutatja, hogy mondjuk adsl-szolgáltatáshoz rád kényszerítik a vonalas telefont, mint itt is leírva (viszonylag koncepciózusan, úgy egyébként).
Kicsi piac, kicsi döntési lehetőség (mert persze kicsi döntsi kompetencia is, no de hát).

Ezek.

Szólj hozzá!

Címkék: kísérlet

A bejegyzés trackback címe:

https://ujrend.blog.hu/api/trackback/id/tr695592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása