Nemzeti Vágta

2007.06.26. 18:15 321

Ki az a beteg állat, akinek Gesztin kívül komolyan - úgy is mint...komolyan - képes megfogalmazódni az elméjében, hogy mekkora countrybranding-ötlet felszórni a Hősök térét homokkal és az ország városai és megyéi által delegált lovakat futtatni ezen a konglomerátumon?! Tudom én, hogy a countrybranding tulajonképpen a porhintés művészete - erre tanúbizonyságként ajánlom a Saffron Lengyelország országimázs projektjének prezijét -, de ez nem jelenti azt, hogy a lófuttatás nyilvánosan - pláne amikor az ügető helyén a legnagyobb pláza épül ever - majd behozza a turistát ide és akkor majd itt fog pénzt költeni. Ennyire nincsen ötlet a fővárosi közgyűlésben? Ennyire nincs ötlet a "kommunikációs centrumokban"? Ennyire nincs ötlet? Ekkora brand a kolléga, hogy kimond mondatot és akkor bármi történik, meg kell csinálni, minden szabályon, morálon, józan észen át? Ráadásul ahogy holland úr már spottolta a szerző nyomán, a sienai Palio parafrazeálásáról van itt szó, nem is egy eredeti ötletről. Innentől a véleményem az imént hozott poszttal egyenértékű.

Csakhogy maradjak a színvonalban: fel a Nemzeti ÁtVágtára!

update: valamiért nem működött a linkelés a porhintős-prezire, úgyhogy kitettem ide.

9 komment

Címkék: politika szemle videk branding vágta

A bejegyzés trackback címe:

https://ujrend.blog.hu/api/trackback/id/tr45106466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsuzsa 2007.07.09. 14:21:00

Szerintem ki kellene várni a rendezvény végét, mielőtt ennyire lehúzná bárki is.
Én még egy hagyományőrzéssel kapcsolatos rendezvényben sem csalódtam, maximum az érdeklődők számában.
Igazán remélem, hogy nem a programmal, hanem esetleg a szervezésével vannak problémái a hozzászólónak.

Zsófi 2008.06.01. 14:39:18

Miért van az, hogy mikor végre elindul valami, végre egy színes, érdekes program megszületik, akkor akadnak olyan emberek, akik a nemzet elleni sértésnek veszik? A helyzet pont azok az emberek miatt nem javul, akik a jóban is a rosszat és a kifogást keresik. És még normális hangnemet sem képesek megütni véleményük érvényre juttatásakor... Meg kellene tanulni intelligensen megvédeni az érdekeinket, mert így egyik kutya, másik eb...És a dolgokat nem eltaszítani magunktól, hanem a nemzet hasznára fordítani! Vagy tessék tenni valamit és nem csak cikizni mindent és mindenkit! Nem másokat kell lehúzni, és arra fecsérelni az időt, hogy miként tehetünk keresztbe annak, aki nekünk keresztbe tett, mert azzal a világ nem jut előbbre! Ezek, lehet, hogy közhelyek, de ideje lenne, hogy elgondolkodjunk rajtuk! Mutassunk példát a világnak!

PÁLOS TREND - palostrend - palos.hu - angyaliszentkorona.hu - · http://www.palostrend.hu 2008.07.04. 12:17:32

Az ÉLET, halálos ítélete = zsidó!

Gondolat és lélek „testvéreim” nem futamodnak meg egykönnyen még akkor sem, ha MAGYARORSZÁG MAGYAR zsengéi és csodálatos fiataljai ma még a zsidó megszállók
buzeránsai előtt kényszerülnek is SZERETKEZNI és CSALÁDOT alapítani!!!

Azt meg, hogy MA ilyen sátáni kukkolók leshetik és „játszathatják” velünk az élet szerepeit azt kizárólag a MAGUNKFAJTÁKNAK köszönhetjük, mert sajnos vagyunk annyira birkák, hogy pásztort lássunk a farkasokban.

Örömteli hír, hogy egy józan MAGYAR PARASZT EMBER hűséges villanypásztora, garázda élősködőket vágott agyon a SAJÁT FÖLDJÉN!

A MEGOLDÁS ADOTT! - ÉLNI + TUDNI KELL!

Kezdetnek a MAGYAR ŐSÖK gondolataival éljünk…

Elixír: www.palostrend.hu

palostrend · http://palostrend.hu 2008.07.09. 22:16:29

VÖRÖSKERESZTes hadjárat - Habsburggal az élen!


Azt, hogy a „Magyar” Vöröskeresztet a cionista vezérlésű segély és alapítványipar tulajdonolja, ízetlen nagydobra verni.

Mármint azoknak az ájtatos kéregetőknek és fenyegetőknek, akik így vagy úgy, áldott jó szívünkre játszva, kivasalják belőlünk még ritkuló forintjaink sűrűjét is.


Ágikát, ezt a becsületes, derék asszonykát tavaly szeptemberben kérték fel, hogy rendezze ennek a nagy múltú segélyszervezetnek hírhedten rendetlen pénzügyeit.


Mondjuk Ő volt a balga, hogy elvállalta, - de egy magyar nő már csak ilyen.

Lelkiismeretes.


Na, éppen ezt a gyenge pontját lovagolta meg a fajtalankodók állományába tartozó, állatorgia származék (Habsburg György), aki minden csigalépcsőn és zománcos bilire állva azt óbégatja, hogy vérvonalában a zsidó őseire a legbüszkébb.


Hmmmmm.


…úgy látszik, hogy ez a véresen komoly zsidó büszkeség csak JUDAPESTEN „virágzik” csak igazán; - pláne ha slussz plussz ez még a rojtos seggűek büszkeségének napjával is egybe esik…


MÁS életkép,
hogy a megszállt Palesztína, Izraelnek hazudott területein éppen a zsidó rendőrség gyapálja csomósra ezeket a beteg egyedeket, mégpedig úgy, hogy nem csak az élettől megy el a kedvük…- hanem, a házasságtól és az örökbefogadástól is…


Nem úgy IDEHAZA,

ahol a magyargyűlölő zsidók által letaposott MAGYAR FÖLDÖN, CSÓTÁNY (gyurcsány) bajusz cirókájára a karvalyok csőrében száradó Sólyom is RÁNG még egyet a buzi Chartán.


MI KELL MÉG?!


…mi kell még ahhoz HAZAFIAK, hogy a zárt osztály szököttjeiről (SÓLYOMról, GYURCSÁNYról és a többiekről…), végre elhiggyétek, hogy ŐK erőszakolták meg az öregedő feleségeiteket, hogy ŐK élték fel gyerekeitek családi pótlékait, hogy ŐK veretik agyon cigányokkal tanáraitokat és, hogy infúzióra kötött anyátokat ŐK csatolták le a lélegeztetőgépről megmérgezett apátok előtt?!


MI KELL MÉG?!
MI KELL MÉG?!
MI KELL MÉG?!

palostrend · http://palostrend.hu 2008.07.24. 11:12:44

A névtelen és láthatatlan - antifas(z)istákról!


„Így készülünk szelíd háborúra,
mindig magunkért, soha mások ellen,
sót párolunk és vásznakat szövünk,
s míg kisebbítnek lassan megnövünk.”

Dsida Jenő

MÁS!

Gabcsika (Czene Gábor!), a mindig áporodott szagú, messziről bűzlő, szimat szatyros Gabcsika elsőre is alkalmatlan volt arra, hogy lapzártára kiizzadja magából sajt szagú glosszáit… - az akkor tájt csak méregnek becézett 8.50-es bulvárnál.

…nos, hősünk ezt magáról „érezvén”, akkor és ott több életre szólóan meglovagolta az akkor még lázadó, liberális csodafegyvernek számító Andrasew Ivánkánk farszelét.

Ez a fényes szellő repíti, repítgeti Gabcsikánk sörhabtestét azóta is… az írástudatlanok szélcsatornájában.

Lássuk!

Népszabadság • Czene Gábor • 2008. július 18.
„A szélsőjobbos politikai huliganizmus kitermelte a radikális ellentábort: megalakult a Magyar Nácivadász Szövetség. Arzenáljukból nem hiányoznak a drasztikus módszerek sem. A nyilasok közben újabb merényletekkel fenyegetnek.

"Harcra fel, számoljuk fel a bukott, romlott náci ideológiát Magyarországon! Tegyünk róla, hogy büdös nácinak lenni szégyen legyen, ne érdem!" - ezzel az elvi alapvetéssel fogalmazza meg céljait a nemrégiben létrejött Magyar Nácivadász Szövetség.

A magyarság védelmében alakult szervezet internetes oldala (nacivadasz.blogspot.com, az "első magyar radikális náciirtó portál") arról tanúskodik, hogy az antifasiszták a hivatalos szervek tehetetlensége miatt szánták rá magukat az eddiginél keményebb fellépésre.

Vállalásuk szerint feltérképezik a náci szervezetek és egyének közti kapcsolatokat, kilétüket és bűnlajstromukat nyilvánosságra hozzák, felderítik üzleti tevékenységüket, közreműködnek ellehetetlenítésükben és megbélyegzésükben, végső soron abban, hogy az "agresszív, veszélyes, gyújtogató, garázda náci bűnözők" egytől egyig rács mögé kerüljenek. Az olvasóktól pedig azt kérik, írják meg, ha környezetükben antiszemita, rasszista kijelentéseket "szajkózó" hangadókkal találkoznak.

Civil összefogás a szélsőségesek ellen
Civil szervezetek összefogásra készülnek a szélsőséges csoportok és az utcai erőszak ellen - nyilatkozta az MTI-nek Deák Péter konfliktuselemző, a Biztonságpolitikai és Honvédelmi Kutatások Központjának vezetője. A globalizáció korszakának jelensége az utcai extremizmus, mondta, mellyel szemben nem eseti megmozdulásokra, hanem folyamatos fellépésre van szükség a médiában, a békés demonstrációkon, vagy akár a kulturális életben. Ennek érdekében több progresszív civil szervezet összehangolja tevékenységét: egyeztetések kezdődnek a Pallas Páholy Baráti Köre elnevezésű ernyőszervezethez tartozó Biztonságpolitikai és Honvédelmi Kutatások Központja, illetve a Magyar Békeszövetség, az Európa Ház, a XXI. Század Társaság, a Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetségének ifjúsági tagozata és más civil szervezetek között a fellépés lehetséges módjairól - tájékoztatott Deák Péter.

A nácivadászok honlapja együttműködik - és erős rokonságot mutat - egy régebb óta létező, szintén radikális hangvételű antifasiszta portállal, a Partizáninfóval (partizaninfo.blogspot.com). A tevékenységi kör hasonló: a partizánok névvel, címmel és fotóval ellátott ismertetőket közölnek a szélsőjobboldali rendbontókról, azokról például, akik rárontottak a melegfelvonulás résztvevőire. (A Magyar Gárda több tagját is azonosítani vélték.) Hivatalosan nem megerősített, de megbízhatónak tűnő információik vannak arról is, hogy kik készítik a titokban működő nyilas-náci Kuruc.infót.

A legfontosabb különbség alighanem az, hogy a nácivadászok nem elégednek meg az oknyomozó munkával: kilátásba helyezték, hogy rendszeresen tartanak antifasiszta akciókat. Ezek mibenlétéről keveset tudni, de az egyik felhívás alapján gyanítható, hogy nem feltétlenül erőszakmentes megmozdulásokra gondolnak.

Százezer forintos sikerdíjat ajánlottak fel azoknak, akik egy "vödör szart" borítanak az újfasiszta, neonáci bűnözőnek minősített bombagyáros blogger, Polgár Tamás (Tomcat) fejére. Bemondásra nem fizetnek, a vödörborítást megfelelően dokumentálni kell. Viszont az "esemény során a videóra rögzített extra kreatív nácigyalázó ötleteket" külön pénzjutalommal díjazzák.

A Magyar Nácivadász Szövetség a jelek szerint nem kívánja bejegyeztetni magát, tagjai szeretnék megőrizni anonimitásukat. ("Névtelenek vagyunk, de nem maradunk láthatatlanok!" - ígérik.) Az óvatosságnak részben a jelentős biztonsági kockázat lehet az oka, részben az, hogy az akciók megszervezésekor, úgy látszik, nem minden esetben ragaszkodnak majd a törvények maradéktalan betartásához.

Időközben honlappal jelentkezett a több terrorcselekményt elkövető szélsőjobboldali Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadítási Hadsereg is. Regisztráció nélkül csak a főoldal érhető el, de a lényeg abból is kiderül: a nyilasok újabb robbantásos merényletekkel fenyegetőznek.”

Akkor most boncoljuk fel, hogy Gabcsika cikke mitől is bűzlik messziről, mint Ő maga?!

Először is úgy nyomatékosítja a fiktív náci veszély cionista igényét, hogy azt olyan magyar emberek befeketítésével sulykolja, akiket az ártatlanság vélelmének szem előtt tartása helyett kollaboráns, valóban gyilkos, hazaáruló gengszterek szófröccséből aljasítja tovább.

Mondjuk a MAGUNKFAJTA a bűnös titulusokat gyártó magyargyűlölő sajtó hiénáitól nem is vár mást, de most már túl sértően lőnek megtűrt kibucuk határain.

Nem vagyok egy kényes csóka, de a hámrétegem ilyen szintű felsértése
már kisodorja belőlem az ellenálló hazafiút!

Különben azért kezdtem Dsida Jenő idézettel, mert a magyarországi zsidók között is szép számmal akadnak olyan mérlegelőbb típusok, akik nem ülnek fel mindenféle
politikai bilik szélére.

Hogyan is aposztrofálták magukat ezek a töketlen antifasiszták?!
(„Névtelenek vagyunk, de nem maradunk láthatatlanok!”- Gyurcsány Ferenc -)

Ügye milyen ismerős?!

Elég csak a HOLOKAUSZTIPAR képzelt, hatmillió áldozatára gondolnunk,
akiket a háború befejezése után 14-szer kellett kárpótolnunk.

Miért is?!

JA!

…mert névtelenek… és láthatatlanok.

palostrend · http://palostrend.hu 2009.05.21. 08:52:57

geszti...gusztos...és 1 külföldi SZDSZ-es szavazó!


Kitépte és megette 4 éves fia szemét a drogos apa!

A valószínűleg drogos befolyás alatt álló Angel Mendoza kitépte és megette gyermeke szemét. A 35 éves férfi, miután gyerekére támadt, megpróbálta levágni a saját lábát egy baltával. A gyermekvédelmisek "figyeltek a fiúra", de azért nem vették el drogos szüleitől a kisfiút, mert azok nem verték eléggé. Ezt tanítja a liberalizmus.


Ez a fiú most nem így néz ki, ráadásul soha többé nem fog látni.
Vajon ő is támogatja a drogliberalizációt?
Egy kaliforniai férfi kitépte és megette 4 éves fia bal szemgolyóját, jobb szemét pedig megcsonkította, írja a bakersfield.com. A gyermek, aki a kiérkező rendőröknek csupán annyit mondott: „Apukám megette a szemem", teljesen megvakult. Az orvosok egyelőre nem tudják megmondani, megmaradt szemével fog-e valaha is újra látni, de nem valószínű. A kisfiú apja, a 35 éves Angel Vidal Mendoza a brutális tette után tolószékében átment egy üres házba, és megpróbálta levágni saját lábát egy baltával. A rendőrség az eset után vádat emelt a férfi ellen, aki valószínűleg drogos befolyásoltság alatt követte el tettét (nem ez volt az első). A kisfiú és sajnos az apa állapota is stabil. A gyermekvédelmi felügyelet az ügyről nem nyilatkozott, csupán annyit mondott el a program igazgatója, Brian Parnell, a kisfiút védőőrizet alá helyezték.
A rendőrségi jelentés szerint a 4 éves kisfiúra, Angelo Mendozára a szomszédok találtak rá. Április 28-án reggel Mendoza megkérte a szomszédját, Elizabeth Rodriguezt, vigye el kocsival délután egy munkával kapcsolatos találkozóra. A nő délután hatkor átküldte a 12 éves fiát a férfihoz, aki elmondta, Mendoza idegesnek tűnt, és nem engedte be a lakásába. Csupán annyit mondott, nemsoká megy. Pár perccel később a 12 éves fiú látta, ahogy a férfi kerekes székével elment valahova. Ekkor fiú és egy másik szomszéd bementek Mendoza lakásába, ahol megtalálták a földön fekvő 4 éves kisfiút. A többi szemtanú elmondta: a férfi ordítozott, kiabált és az üres ház udvarában le akarta vágni a lábát egy baltával.

Drog, csekkhamisítás, gyermekbántalmazás
A bíróság Angel Vidal Mendozát őrizetbe vette, és a bíróság döntése értelmében egymillió dollár ellenében helyezhetik szabadlábra. A rendőrség súlyos testi sértéssel, kínzással és gyermekbántalmazással vádolta meg. Mendozának nem ez az első összeütközése a törvénnyel, korábban elítélték már drogbirtoklásért, tettlegességért, csekkhamisításért és kiskorú veszélyeztetésének vétsége miatt, ráadásul jelenleg is próbaidőn volt, írja a bakersfieldnow.com.
A fiú édesanyja, a 23 éves Desirae Marie Bermudez – akire egyébként 2008-ban 15 ezer dolláros büntetést szabtak ki, mert nem fejezte be a drogelvonó programot - nem volt jelen, amikor az eset történt. „A fiam csak sírt: 'Mami, mami, veled akarok menni'. Félek. Azon gondolkodtam, vigyem inkább magammal, vagy hagyjam ott" - nyilatkozta a nő az eset után, majd még elmondta, azt hitte, fia biztonságban lesz drogos apja mellett.

A kisfiú anyját és apját is megvádolták még 2006-ban, akkor egy PCP nevű hallucinációkat okozó drog hatása alatt követtek el bűncselekményt, ugyanakkor egyikük ellen sem emeltek vádat kiskorú gyermek veszélyeztetése miatt.

Nem vették el a szülőktől, mert nem verték eléggé
A gyermekvédelmi felügyelet igazgatója elmondta, azért nem vették el a szüleitől a 4 éves Angelo Mendozát, mert ahhoz több fizikai bántalmazás – csonttörés, komoly sérülés - kellett volna érje. „Azokban az esetekben, amikor a szülők drogokat használnak, a gyermekvédelmi felügyelet feltétlenül ellenőrzi a gyereket, de nem kell mindenképpen elvenni. Minden a drogfüggőség mértékétől függ, illetve attól, vannak-e mások, akik vigyáznak a gyerekre – ismerősök vagy szomszédok" - mondta Parnell.
(Velvet nyomán)

palostrend · http://palostrend.hu 2009.11.18. 07:53:53

GESZTIKULÁKNAK! - "IZRAEL" PSZICHOTERRORISTÁJÁNAK!

Az egyik vita portálon fellelhető pajeszos észlény irománya:
Hívjuk is mindjárt, Ralfnak.

„Ma már, főleg felénk, talán feledésbe is merült, hogy a vallás alapvetően egy nép önazonosságának, eredetének, hagyományainak misztikus környezetű, transzcendentális összegzése.

Aki indiánkönyveket olvasott, tudja, hogy szinte minden törzsnek megvoltak a maga istenei, eredetmítoszai, rítusai, ami összetartotta őket.

Ilyen a zsidó vallás is, a zsidó vallás és a zsidó nép nem létezik egymás nélkül.

És ugyanilyenek a magyar mondák a Turulról, Hunorról és Magorról.

Aztán eljött egy pillanat, amikor a megreformált zsidó vallást néhány lelkes önkéntes elkezdte terjeszteni szerte a Római Birodalomban,

A kereszténység, ami hamarosan hihetetlenül eltávolodott a zsidó vallástól, sok nép közös kultúrájának az alapjává vált, de ez a kultúra már nem kötődött néphez, sőt (kizárólagosságra törekvése) hatására népek sora hagyta elveszni ősi saját kultúráját (pl. a magyarok Géza és utódai uralkodása idején).

Ma európai fejjel már ezt tekintjük vallásnak.
Az a gyanúm, hogy az Ime, az ember felkiáltás nem lehet a Biblia középpontjában, mert egyetlen konkrét emberre (Jézusra) vonatkozik. Az igazi "Ime, az ember" a humanizmus, amikor a keresztény világ elkezd isten dicsősége mellett tudomást venni az emberről is.

De ez éppen egy egyház- és vallásellenes forradalom, ami a felvilágosodáson keresztül eljut oda, hogy a vallás magánüggyé "degradálódjon".”

Ide fülelj, Te beszivárgó!

Az, hogy kreáltatok magatoknak egy királyt DÚVAD-ból (DÁVID!!!), ami annak a FENEVAD-nak a neve, amivel a PÁRTUS herceg KERECSEN, KÖROSZTÁSOS JELZÉS, azaz JÉZUS KRISZTUS illette „ŐSAPÁTOKAT” még csak-csak...

…De, hogy ne Én fejtsek meg Neked mindent, előbb válaszolok

GESZTIKULÁKNAK!
... a NEM-re buzditó magyargyűlölőnek, a TE MELYIK TÉVÉT FOGLALNÁD EL?! 2006-os magyar mészárlást előkészítő pszicho terroristájának, akinek a magyar néplélekhez való antiaffinitása, HÁLA A JÓISTENNEK!; - SZABADSÁGHARCCÁ nemesítette az izraeli megszállók és a titkosszolgálati rabszolgák, vérre menő provokációját, RÉGIÚJ HONFOGLALÁSÁT!

A gesztikhez és a vad ide gén! nyomorultjaihoz!

Ha kérhetem, még MA ássátok ki a Habsburg családfát - mielőtt a szátokba rázzátok a "termését" vagy mását, holnap este!

Program:
Nyargaljatok ki Gyál határába oda, ahol a régészeti feltárásokon a keréknyomok kb. úgy gyűrődtek egymásra mint ahogyan Ti görnyedtek november 19-én 18.00-tól az ELTE Lágymányosi Campus-ának (Budapest, Pázmány Péter sétány 1/A) alagsorában a Szakkollégiumok Éjszakáján.

Jó hír, hogy még fémkeresőt sem kell vinnetek.
Ellenben, átellenben a logisztikai központtól (54 lépés keletnek!) még a termékenység istennőjéből is kikaparhattok.
Ráadásul olyat, amiben NIMRÓD ÍRÁSSAL vannak feltüntetve a számotokra oly vicces MAGYAR történelem bizonyítÉKjai.

Tudom, hogy sok munkával jár ez a lelet lelősdi, de még mindig jobb mint egy rühes cigány alatt sinylődni 2010-ben a szűkre szabott celláitokban hazaárulás, népírtásra való buzdítás és a cigánygyilkosságok kivitelezésében vállalt zsíros részvételetek miatt...
...de, hogy utána nem fogtok poénkodni a MAGYAR ÜDVTÖRTÉNELEM (jelenlegi ismereteink szerinti!) 72.000! éves szakralitásával és nemzeti jelképeink isteni eredetével az 7 szentség!

JA!

Mindaddig nem adom le Nektek a 2-ik órát, amíg meg nem látlak benneteket valamelyik héber orgánumotok címlapján a következő szalagcímmel:

NIMRÓD a MAGYAROK és a FÖLDKEREKSÉG, ELSŐ KIRÁLYÁNAK
kézzel fogható lelet együttesei: GYÁLON!

... a JÓISTEN VELÜNK!

palostrend · http://palostrend.hu 2010.05.20. 12:30:24

Felháborító, hogy a tengernyi uzsorás bank közül
az egyik pénzkóceráj arra vetemedett,
hogy szponzorálja a BILDERBERG CSÜRHÉNEK köszönhető TRIANONi DIKTÁTUM 90-ik GYÁSZNAPJÁN, a MAGYAR HOLOKAUSZT NAPJÁN, a Nemzeti vágtának álcázott szabadköműves ajjvékot!!!
Neeeem.
Korántsem piti ez az ügy annyira, mint ahogyan azt a lélek manipulátor ANTIFASZISTÁK akarják elbagatelizálni.
Korántsem.
Ellenben ASZOTT KÉSŐ!!!
...mert ez a KAFTÁNBA HÚZOTT NEMZETI VÁGTA, kifejezetten a MAGYAR
TŰRÉSHATÁR és a MAGYAR ÖNBECSÜLÉS ellen való és annak utolsó utáni tesztje.
Hiszen, annak a magyargyűlölő identitáshiányosnak a kampánya ez (geszti péter!) aki a TE ORSZÁGOD eljöttét hírdette SZDSZ füttyre.
Olyan vadliberális, buzeráns abortuszhavarok lélekhadjárata EZ, akik óriásplakátokon buzdítottak a NEMre és tagadtatták meg velünk határon túli testvéreinket.
Ezek azok a tetühintások, akik kétezer évvel ezelőtt kivéreztették a JÓISTEN fiát, KERECSENT.
Azt a KÖROSZTÁSÚ JELZÉST, aki a FÉNYT, a
MEGVILÁGOSODÁST hozta a SÖTÉTSÉGBE...JÉZUS KRISZTUSként!
MA ezek a nemzetidegen, cionista telepesek újra, percenként "kisérelik" kioltani a FÉNYT...-csillagszemeinkből!

Immáron kétségtelen tény, hogy a 2010 JÚNIUS 4-én megtartott NEMZETI VÁGTÁBAN már megint ezeknek a terrorista cionistáknak a legférgesebb "SÁBŐREI" készülnek megrontani és elrabolni a JÓISTEN, HUNMAG NÉPÉNEK lelkét és gyászát.

...téve ezt az ŐSHONOS HUNMAG törzsszövetség
SZŰZANYAFÖLDJÉN.
...ottan, ahol a jöttmentek soha nem
látott arroganciával és büntetlenül szívják a DONOR vérét.
...ha JÚNIUS 4-én békében hagyjuk végigvágtázni ezt az elvetemült kaftános hordát "LÓHÁTON"...
...ha büntetlenül hagyjuk a biboldókat vért hányni és port szorni ŐSEMLÉKEZETÜNKRE,
akkor a ZSIDRÁK valóban ágynak dönti MAGYARORSZÁGOT.
Ráadásul olyan alattomos módon, hogy a porhintés végén még a diagnózist is ez az átokfaj, istengyilkos
sáskahad rágja bele templomaink karzatába.
...de VAN MEGOLDÁS! - immáron LÓHALÁLÁBAN, de még VAN.

IGENIS, TEGYÜK MEG!
süti beállítások módosítása